Terhi Vapola: Mikä sijoittajaa kiinnostaa sähköistymisessä?

Featured Image

Digitalisaation ja energia-alan murroksen yhtäaikaisuus on herättänyt sijoittajien kiinnostuksen energia-alan innovatiivisimpiin ja alaa disruptoiviin startup-yrityksiin Euroopassa. Näin kertoi Helen Venturesin sijoitusjohtaja Terhi Vapola Hyvinvointia sähköllä -seminaarissa.

Sijoittajat arvioivat yritysten kykyä hyödyntää megatrendejä kuten ilmastonmuutos, kaupungistuminen, uudet energiaratkaisut ja sähköinen liikkuminen. Mitä muutospaineita ne luovat yhteiskunnassa? Mitä liiketoiminnan mahdollisuuksia ne avaavat?

Ota opit hankkeisiisi menestyneiltä startupeilta ja niihin investoivilta sijoittajilta. Kasvun ja kansainvälistymisen lupaavat ennusmerkit näet Terhi Vapolan esityksestä.

Katso video tästä

”Haemme kasvua ja uudistumista yhteistyöstä innovatiivisimpien, energia-alaa ravistelevien startupien kanssa”, sanoo Helen Venturesin sijoitusjohtaja Terhi Vapola. Yhtiö sijoittaa 50 M€ energia-alaa, sähköistä liikkumista, kiertotaloutta, hiilineutraaliutta ja digitaalisia innovaatioita kehittäviin yrityksiin.