Visioseminaarin 2021 esitykset nyt tallenteina

Featured Image

Missä mennään tällä hetkellä ja miltä näyttää tuleva? Tähän saimme vastauksia huippuluokan vaikuttajilta ja asiantuntijoilta tämänvuotisessa Hyvinvointia sähköllä -visioseminaarissa 2.6.2021.

Tapahtuma oli jatkoa suosituille, aiemmin Tiedekeskus Heurekassa pidetyille visioseminaareille. Verkossa toteutettuna tavoitimme lähes täyden auditorion verran livekatsojia. Lämmin kiitos kaikille osallistujille, esiintyjille ja tilaisuuden järjestäjille!

Mikäli et ehtinyt mukaan, jouduit keskeyttämään seuraamisen tai haluat palata johonkin esityksistä, klikkaa linkkiä ja katso nyt. Kaikki esitykset ovat yhtenä soittolistana vision YouTube kanavalla. Liity kanavan seuraajaksi! Seuraa visiohanketta myös muissa somekanavissamme Twitter ja LinkedIn

Voit myös liittyä Hyvinvointia sähköllä -uutiskirjeen tilaajaksi. Saat muutamia kertoja vuodessa ajankohtaista tietoa vision aihepiireistä. Sähköistyminen muuttaa ympäristöämme ja elämäämme tälläkin hetkellä ja vauhti kiihtyy, kuten alla olevista esityksistä voi helposti päätellä. Oletpa sitten alan ammattilainen, vaikuttaja tai yhteiskunnallinen päättäjä, uutiskirje on osuva keino pysyä ajan tasalla ja saada uusia ajatuksia. Tilaa uutiskirje tästä.